Медову паленку міцністю 70 градусів виготовлятимуть упродовж двох днів у рамках майстер-класу під час уже традиційного «Медовуха-Фест» в Ужгороді, який цього року проходитиме 17-18 лютого. Можна буде відслідкувати весь процес «виробництва», з консультаціями і «розкриттям секретів» від фахівців, скуштувати і придбати напій. Ярмарок солодкого сонячного продукту розташується на набережній Незалежності.
Як повідомив голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях, очікують близько 40 виключно закарпатських бджолярів, які представлять мед і широку палітру медопродуктів та виробів із них.
Теж уже традиційно на фестивалі буде «хедлайнером» один із готових хмільних медових напоїв. Зокрема, цього року – медовий бальзам – настояна на меді 28-30 градусна витяжка 9 цілющих трав нашого краю, - інформують у міськраді.
На «Медовуха-Фест» будуть реалізовувати свою продукцію також винороби, сировари, виробники сувенірів. Можна буде і скуштувати традиційні закарпатські страви.
Протягом двох днів на сцені триватиме марафон виступів фольклорних самодіяльних та професійних колективів із усього Закарпаття.
А в неділю, 18 лютого, на відвідувачів фесту чекатиме запальна концертна програма за участі інструментального ансамблю «Рапсодія», співака Jacob Erock Moses, співачки-телеведучої Маріанни Сухолової, музичного гурту «Vandor». Початок о 15.00
Остання зміна сторінки: 16-02-2018 15:00